Back to Top

 

 

Specialisaties: Stoelyoga en mindfulness.

Mijn naam is Joke van Dorsselaer, 52 jaar. Naast mijn werk als vitalteitsadviseur werk ik met veel overtuiging en plezier als stoelyoga docent en mindfulness trainer. Mindful yoga op de stoel is een combinatie van mindfulness training MBSR (Mindfulness Based Stress Reducton), laagdrempelig bewegen (hatha yoga), bewustworden en ontspannen met aandacht voor de ademhaling. 

 

Introductie workshop : “mindful op de stoel”

Mindfulness is eenvoudig gezegd: Leven met aandacht in het hier en nu. Dat begint met vriendelijke aandacht voor jezelf en goed voor jezelf zorgen. In de achtweekse mindfulness training ‘leven met aandacht’ zullen we acht weken lang iedere week een ander thema behandelen en verschillende laagdrempelige oefeneningen doen.

Je bent van harte welkom bij de gratis en vrijblijvende introductie workshop “mindful op de stoel” Daarna is er gelegenheid tot het stellen en vragen en/of om je in te schrijven voor de achtweekse mindfulness training ‘leven met aandacht’ !  

Wanneer: Informeer over startdata direct met Joke Dorsselaer. 

Waar: Voorschoten 

Voor wie is de training: heb je bijvoorbeeld last van slaapproblemen, (hoog)gevoeligheid, pijn- of stressklachten, pieker je veel of wil je ‘gewoon’ meer rust in hun leven brengen.

Kosten voor de achtweekse training: € 160,00 Incl. werkboek en USB stick met oefeningen.

Contactinformatie

Joke van Dorsselaer

Tel: . 06-53718241

Mailadres: joke.van.dorsselaer@hotmail.com

Website: www.stoel-yoga.nl/stoelyogaleiden