Back to Top

Yogadocenten

Bewegingsagoog en Stoelyogadocent. 

Yvonne van Helvoirt is als initiatiefneemster van Stoelyoga Den Haag al van jongs af aan actief als begeleidster van uiteenlopende bewegingsactiviteiten. Eerst recreatief in de water- en buitensport, later als docent en agoog met het organiseren van evenementen en groepswerk in binnen- en buitenland.

De eerste keer dat ze kennismaakte met yoga en bewegen op de stoel was tijdens haar uitwisseling met de University of Alberta, Canada. Nadat Yvonne afstudeerde en rondgetrokken had, nam ze deze indrukken terug mee naar Nederland en besloot zich in Den Haag te vestigen. Daar werd de basis gelegd voor Stoelyoga Den Haag. 

Inmiddels geeft Yvonne lessen bij diverse instanties en bedrijven en doceert ze sinds 2016 de Stoelyoga Masterclass™ aan yoga- en vakdocenten. Zij heeft stoelyoga op de kaart gezet met de organisatie van diverse projecten ten behoeve van bewegingsstimulering voor ouderen en mensen met een (meervoudige aandoening) in Den Haag en organiseert evenementen ter promotie van de stoelyoga. 

Contactinformatie

Yvonne van Helvoirt

Tel: 06-41286080

Mailadres: yvonne@stoelyogadenhaag.nl 

Website: www.stoelyogadenhaag.nl